Søren Herping

Søren Herping

Søren Herping fra Aalborg Universitet er ikke kun ekspert i kommunal kommunikation og kommunal krisekommunikation, han er absolut én af feltets mest nytænkende og mere perspektivrige eksperter.

Krisekommunikation er relativt nyt indenfor den kommunale verden, hvor alt fra skolelukninger til børnemisbrug skal kommunikeres ud til medierne og borgerne – uden alt går helt galt.om en af landets få eksperter indenfor kommunal krisekommunikation, har Aalborg Universitets Søren Herping beskæftiget sig med alt i kommunale kriser fra ’Brønderslev-sagen’ til skolelukninger i Mariagerfjord Kommune.

Som kommunikationsekspert er Søren Herping bestemt på hjemmebane, når han holder foredrag. Han krydrer sine alvorlige oplæg om krisekommunikation med pædagogik og humor, men det går aldrig udover den faglige kvalitet i hans foredrag. Og Søren Herping er ikke imponeret over kommunernes kommunikationshåndtering. Kommunerne kommer alt for sent i gang når det gælder krisekommunikation.

Et foredrag med Søren Herping er et ’must’ for enhver kommune, kommunal institution eller offentlig instans, der vil være velforberedt – og for en kommunal enhed der skal kommunikere skolelukninger ud til borgerne er Søren Herping en ualmindelig god investering.

Send e-mail

Spred budskabet!

Share on Facebook Tweet this! StumbleUpon StumbleUpon