Peter Brixtofte

Peter Brixtofte

Peter Brixtofte fortæller om turen fra de bonede gulve som skatteminister og borgmester i Farum, valgt for Venstre, til Horserød Statsfængsel.

Foredrag med Peter Brixtofte er en nyhed.
Peter Brixtofte,der først nu er begyndt at holde foredrag. Han lægger ikke fingre imellem, når han fortæller om turen fra de bonede gulve som skatteminister og borgmester i Farum, valgt for Venstre, til Horserød Statsfængsel.

I sine foredrag tager Peter Brixtofte tunge emner op. Han kommer bl.a. ind på velfærdssamfundets fremtid, personlige skuffelser med retssamfundet og et liv i mediernes søgelys.

Historien om Peter Brixtofte rummer hele det teatralske spektrum: Fra romantik og komik til drama og gys. Peter Brixtofte var skatteminister, amtsrådsmedlem og byrådspolitiker. Han var – igennem 17 år – Farums ubestridte bykonge. Førstemanden og borgmesteren, der blev trukket frem i lyset, når Venstre skulleeksemplificere en ærkeliberal mønsterkommune. Det hele varende indtil 2002, hvor medielavinen rullede ned over Peter Brixtofte. Først mistede han borgmesterposten og medlemskabet i Venstre. Efterfølgende forsøgte han politisk comeback – først som CentrumDemokrat og senere som stifter af Velfærdspartiet. Det lykkedes ham at blive genvalgt til byrådet i 2002 med et flot personligt stemmetal, men to fængselsdomme ændrede det hele.

Som foredragsholder åbner Peter Brixtofte gerne for hele posen. Peter Brixtoftes foredrag omhandler følgende emner, eller en kombination af disse efter aftale:

Mit liv i politik og sport.

Et liv i mediernes søgelys – mine fejl og min styrke.

Mit livs skuffelse – det såkaldte retssamfund – scener fra en skueproces.

Fra Amalienborg til Horserød.

Hvordan overlever vores velfærdssamfund ?

Hvorfor er der så mange hysteriske kællinger på aktiemarkedet ?

Send e-mail

Spred budskabet!

Share on Facebook Tweet this! StumbleUpon StumbleUpon