Naser Khader

Naser Khader

En af dansk politisk mest omdiskuterede personligheder. Politiker og samfundsdebattør Nasser Khader, er altid interessant som oplægsholder.

Naser Khader fortæller medrivende og levende om bl.a. folketinget, integration, det multikulturelle samfund og religiøse temaer. Naser Khader er en dansk politiker, samfundsdebattør og forfatter med syrisk baggrund.

Naser Khader var en central politiker i Radikale Venstre, stiftede Ny Alliance sammen med Anders Samuelsen og Gitte Seeberg og skiftede senest til Det Konservative Folkeparti. Ved folketingsvalget i 2011 stoppede han som politiker i folketinget.

I sin politiske karriere har Naser Khader været opstillet til Europaparlamentet, siddet i Københavns Borgerrepræsentation og været medlem af Indenrigsministeriets tænketank om integration. Det har ikke alene været hverken rollen som politiker eller et emne som integration, der har fyldt hele Naser Khaders offentlige virke. Allerede i 1998 fik han eksempelvis plads i Etisk Råd, hvorfra han først udtrådte, da han blev valgt til folketinget.

Højdepunkter fra Naser Khaders politiske karriere:

  • Medlem af Københavns Borgerrepræsentation i perioden 1997-2000 for Det Radikale Venstre.
  • Medlem af Etisk Råd 1998-2001.
  • Medlem af Indenrigsministeriets tænketank om integration 2000-2001
  • Tidligere folketingsmedlem. Nu medlem af Det Konservative Folkeparti.
  • Har tidligere repræsenteret Det Radikale Venstre og Liberal Alliance.
  • Medstifter og tidligere leder af Liberal Alliance.

Naser Khader har været medlem af Folketinget siden 20. november 2001 og frem til september 2011. I 2007 brød han med Det Radikale Venstre, hvor han var med til at stifte partiet Ny Alliance, der nu hedder Liberal Alliance. Ved siden af det politiske arbejde er han skribent, foredragsholder og politisk kommentator. Især bruges Naser Khader ofte som kommentator vedrørende forholdene i Mellemøsten. Med udgangspunkt i sin syriske baggrund har Naser Khader fulgt den politiske udvikling i Mellemøsten i årtier.

Som forfatter, konsulent og debattør gennem mange år, har Naser Khader, ved siden af sit Folketingsarbejde holdt foredrag om mødet med Danmark og den danske stamme, udfordringerne i det multikulturelle samfund, den islamiske og arabiske verden og værdi- og religiøse temaer i hverdagen.

Bestil foredrag med Naser Khader her. Book gerne i god tid.
Send e-mail

Spred budskabet!

Share on Facebook Tweet this! StumbleUpon StumbleUpon