Mødedagen 2012

Mødedagen 2012

Foredragseksperten Giraf Booking er i dag på Skandinaviens største messe om møder, kongresser og events; Mødedagen 2012. Vi har stand nummer 2, så du finder os lige til højre for indgangen til Forum (Forum i København – ikke det i Rom).

Vi har ingen løver og gladiatorer, men i stedet en masse giraffer :-) Én af dem er “Poul Glargaards datter”. Ved vores stand kan du nemlig møde tre af vores nye stjerner på foredragshimlen. En af disse er Mette Glaargaard Andersen, der netop har udgivet “Poul Glargaards datter” om sin opvækst med to skuespillerforældre, alkohol og følelsesmæssig incest.

Fagligt arbejder Mette, ved siden af sine foredrag og sit forfatterskab, med mennesker og menneskers udvikling, hvilket virkelig kan mærkes på hendes foredrag. Udover det populære foredrag om opvæksten som “Poul Glargaards datter”, holder Mette også foredrag om personlig udvikling og selvværd.

Et andet meget spændende bekendtskab er eventyren Gert Lynge Sørensen, der holder foredrag om sine rejser til verdens endnu ukendte kroge. Gert Lynge Sørensen er ikke ‘bare’ en moderne eventyrerer, han er også stifter af den danske afdeling af Green Peace og forfatter til flere spændende undervisningsbøger.

Endelig kan I møde den rutinerede journalist Agnete Nyboe Andersen, der både kan bookes til foredrag og kurser. I en menneskealder har Agnete arbejdet med medier – og hun kan virkelig sit kram, når det gælder alle journalistikkens finesser. Foredrag, kurser og workshops om journalistik, holder Agnete Nyboe Andersen foredrag om personlighedsudvikling.

Du kan selvfølgelig også komme forbi til en kort eller lang snak om vores andre foredragsholdere.

Summar summarum; Det bliver sjovt og spændende. Messen i det københavnske Forum står i giraffens tegn!

Hvad enten du er interesseret i en foredragsholder, der skal være ekstert i psykologi, filosofi, historie, sundhed eller økonomi, så har vi nogle spændende bud. Og er du ude efter et underholdende indslag på dit næste arrangement, er Rytteriet, Finn Nørbyggaard eller Amin Jensen måske en mulighed. Du kan også finde spændende personligheder med medrivende personlige historier. I den katagori finder du eksempelvis Peter Brixtofte, Katja K., Stine Bosse eller cykelrytteren Michael Rasmussen.

Nå ja, du er bestemt også velkommen til at booke et møde med en af konsulenterne fra Foredragseksperten, hvis du mangler hjælp eller gode råd til din næste konference. Vi kommer gerne med gode råd – og gode forslag til oplægsholdere….

Og hvis du bare er ude efter at vinde vores ‘præmie’, skal du blot huske lige at komme forbi med et smil og et visitkort.

Spred budskabet!

Share on Facebook Tweet this! StumbleUpon StumbleUpon