Mette Frobenius

Mette Frobenius

Mette Frobenius er stand-up komiker, forfatter, foredragsholder – og mor. Hun har i snart 20 år leveret målrettet, skarp og satirisk comedy til et publikum, der bedst kan lide humor over bæltestedet.
Nyt show forår 2012!: “Forældreopdragelse”.

Mette Frobenius udgav i 2011 bogen “Fra A til Undergang – det moderne parforhold under lup” med kollegaen Thomas Wivel. Og hun har i et par år været fast bidragsyder til Gyldendals satirehæfte: Blæksprutten.  Mette Frobenius laver stand up med indhold!

Forældreopdragelse

Det går helt skævt med de unge for tiden – de er ude af kontrol. De sover for lidt, drikker for meget og lever deres liv virtuelt i stedet for i den virkelige verden. Og de får lov til det. For vi har som forældre  sluppet tøjlerne, og begravet os i sofapuder. Er der noget moderne forældre ikke gør, så er det at sætte grænser. Vi er panisk angste for det lille ord ”Nej” og vi gør alt i vores magt for at være venner med vores børn, af frygt for at de lukker os ude.

Vi aner ikke hvad der sker i skolen, vi har ingen ide om hvor de er om aftenen og vi har opgivet at følge med i hvem de chatter med på nettet. Men nu går det ikke længere. Vores unger fortjener bedre. Det er på tide at få sat skik på alle de uvorne forældre.

Foredraget ”Forældreopdragelse” er en kras, men kærlig opsang til alle forældre. Budskabet er klart – du skal tilbageerobre rollen som leder af familien, og det er dit ansvar at det sker. Der er jo intet at sige til at børn spiser forkert, dyrker for lidt motion og sover alt for få timer – de gør jo bare som vi gør.

Og samtidig med ansvarlighed og kontrol – skal vi selvfølgelig huske at give børn og unge tid, frihed og plads til at vokse og bare være sig selv. For på grund af vores konstante dårlige samvittighed forsøger vi os med forbud og regler – som ender med ikke at blive overholdt. Sugemærker hører ungdommen til, og de kommer altså først når lyset er slukket og forældrene er plantet i sikker afstand – i stuen!

Stand-up komiker Mette Frobenius leverer et underholdende og tankevækkende foredrag om det at navigere gennem det knoldede landskab mange danske familier vandrer rundt i. Hun er selv mor til to – en af hvert køn.

Bestil foredrag / stand-up med Mette Frobenius her. Book gerne i god tid.

Send e-mail

Spred budskabet!

Share on Facebook Tweet this! StumbleUpon StumbleUpon