Foredrag til ethvert behov og til enhver pris

Foredragseksperten er specialister i at finde den rigtige oplægsholder til den rigtige pris til ethvert arrangement. Hvis virksomheden eller aftenskolen har brug for et godt fængende oplæg af en kendt foredragsholder, så gør vi i Foredragseksperten vores yderste for at leve op til jeres forventninger. Hos Foredragseksperten finder I også mange personer, der har en historie at fortælle, der på en gang er dybt personlig og samtidig relevant og nærværende for enhver forsamling.

Hvis I mod forventning ikke finder det I søger på siderne, så skriv en kort mail til os, hvor I beskriver jeres behov. Mange foredragsholdere har flere foredrag “på lager”, men det er som regel kun de 2-3 mest populære, der annonceres her på siden. Vi har også et stort og løsere netværk, så hvis I mangler en spændende gæst, så kan vi næsten altid løse jeres behov.

Vi vil gerne hjælpe nye foredragsholdere på vej. I modsætning til andre, holder vi derfor til enhver tid mindst 20 procent af vores pladser reserveret for nye og spændende oplægsholdere, der måske ikke har et stort og kendt navn, men som vi synes er så interessante og som virkelig har noget på hjerte – og måske en stor faglighed indenfor et emne – så vi er sikre på, at de kan udvikle sig til at blive gode og populære. Og som vi i hvert fald gerne selv, vil opleve og føle os underholdt af i en time eller to.

De nyere og mindre kendte foredragsholdere kan naturligvis ikke forlange samme honorar som de mere etablerede i branchen. Derfor er det samtidig en garanti for, at hvis du leder efter et foredrag om et emne, så kan du ofte finde det på Foredragseksperten.dk – og du kan både finde den kendte og etablerede oplægsholder, eller du kan finde et nyt og spændende alternativ, der samtidig er en billigere løsning. På den måde har alle råd til at holde en god aften – og de nye spændende foredragsholder får en chance for at komme i gang.